Tisdag

Hej allihopa! Vaknade idag med extrem halsont, är rätt svullen i halsen och illröd, tror jag åkt på en halsfluss faktiskt. Men är ju ingen idé att ringa förrns imorrn då jag inte vet om det kommer att gå över. När jag var mindre hade jag jätte mycket halsfluss och öroninflamation. Nu var det några år sen sist.
 
Pratade nyss med lillsyrran i telefon och nu har vi bestämt att jag ska slagga hos henne inatt, hon kommer snart hit, sen ska vi dra ner på mora och köpa grillad kyckling, biffnudlar och glass :). Läste på 1177 om vad man kan göra för att lindra sin halsfluss och då stod det att man kan dricka antingen kallt eller varmt (det man tycker känns bäst själv såklart) och äta glass och yoghurt. Ska även prova med någon ipren senare. Glass brukar jag nästan jämt äta när jag är sjuk, funkar toppen tycker jag. Så ikväll blir det massa film och glassätande i lillsyrrans soffa! Inte helt jäkla fel det inte :)
 
Jag älskar dig ♥
 
Nu en snabb dusch och sen försöka få i sig något! Började btw inte med citalopramen idag eftersom att jag är sjuk. Vet inte hur det är att blanda dom med andra tabletter, så väntar iallafall tills imorrn.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maddiie

Hoppas halsen blir bättre!

2013-02-12 14:59:14
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: Sara

Jag behöver alltid piggilin när jag är sjuk, haha :) Glass är bäst! Krya på dig.

2013-02-13 21:39:05
URL: http://saralundins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: