Vattenfall och bajsmuffins!

Hej alla mina goa läsare! Har haft en helt fantastisk helg tillsammans med mitt hjärta. I fredags var vi hemma och kollade på film med massa soffmys, igår var vi till njupeskär och hade picknick framför sveriges högsta vattenfall, var hur vackert som helst där, blev många foton tagna som jag tänkte slänga upp några av här på bloggen imorgon när jag har tid att skriva ett längre inlägg. Vi besökte även ett brandtorn och jag tror nästan att jag blev av med min rädsla för höjder ;) herrejösses säger jag bara! Innan vi for hem besökte vi älvdalen och lekte med kanoner och en liten björn!
 
Idag har jag varit hemma i mitt lilla krypin och städat och bakat mina bajsmuffins ;) när baby kom hem åt vi hamburgare och smakade oss någon muffin. Var hem till mammsen en sväng också och kollade på kattbebisar, såå himla söta! Ikväll myser vi till en film i soffan igen innan läggdags.
 

Fredag

Tjena hallå. Inte alls varit på mitt bästa humör idag, fråga mig inte varför för det vet jag inte ens själv, vaknade väl förmodligen på fel sida. Här sitter jag hemma hos baby i soffan under en filt och har nyss tagit mig en fika i form av en burk coca cola och en cupcake, socker gör alltid gott ;) medans baby är i garaget och skruvar. Legat i soffan hela dagen, men snart kommer nog baby hem och då lär jag kliva upp ur soffan så vi får åka och handla lite mat.
 
 
Har inte mycket alls att berätta faktiskt, kände mest för att slänga upp ett inlägg bara. Ska välla fortsätta att ligga här och drömma mig bort nu! Ha't!

Todays


4/6 2013

Jag har faktiskt tänkt att jag ska börja blogga igen, en tråkig sak är dock att alla bloggar jag följt på bloglovin' har försvunnit, så ni får gärna lämna en kommentar så jag hittar till er igen.
 
Igår var pappa här och åt med oss, jag och baby gjorde egen kebab sallad, blev väldigt lyckat. Efter att pappa åkt så åkte vi hem till Cliff för att umgås lite med han, vi bestämde oss för att ta en promenad ner till åmåsäng för ett kvällsdopp, klockan var nog mellan 20.30-21.00 när vi kom ner till åmåsäng. Var super härligt i vattnet! Vi sa att vi kanske ska göra om det nån gång i veckan också, skoj!
 
Idag när baby slutat jobbet så ska vi iväg på en än så länge hemlig liten tripp och så lär jag ta tag i böckerna för att plugga en skvätt. Är i princip helt ledig denna vecka och nästa vecka, imorgon ska jag till skolan en sväng och nästa vecka har vi möte för lyftteknik på jobbet, ska bli spännande! Vecka 25 börjar jag jobba, 100% första perioden och 75% andra :) ska jobba mellan vecka 25-32, för er som inte vet så ska jag jobba som sommar vikarie på ett äldreboende här i mora där jag precis haft en månads praktik genom skolan.
 
 
 
 
 

Det kallas tvivel, har nån listig jävel sagt

Efter många om och men, efter år av tvivel har jag faktiskt kommit fram till att jag inte vill vara någon annan än mig själv. Jag är så glad över allt jag känt och upplevt, all smärta och allt som varit åt helvete. För hur skulle jag någonsin få veta hur stark jag skulle kunna vara? Därför är jag glad då allt jag gått igenom gjort mig till den jag är idag. Jag är inte perfekt (långt ifrån) men vem är egentligen perfekt?

Jag älskar att få känna, älskar att få uppleva, oavsett vad livet ger mig. Jag älskar att leva. Det är intressant att få reda på hur mycket en människa klarar av, man klarar så mycket mer än vad man själv tror. Ge aldrig upp, hur än svåra vissa saker må vara!