Onsdag

Hej! Blev ingen uppdatering igår pga att jag var hemma hos lillsyrran och hennes dator går det verkligen inte att sitta på nätet på, såå sjukt trög, tror hon lär köpa en ny så fort som möjligt faktiskt. Gårdagen började bra, var superglad ända tills jag kom hem och skulle bära ner all min tvätt i tvättstugan (sjukt tungt) och när jag väl kommer ner så hade jag tydligen ingen tid förrns idag, så jag bar upp skiten igen. Smart som jag var bar jag tvätten på min högra axel och eftersom att den vägde hur mycket som helst så har jag fortfarande idag sjukt ont i nacken och upp i huvudet, ner i axlarna och ut i armarna, tappade nästan hörseln helt på höger öra också, men nu har det blivit lite bättre iallafall. Har ju jätte problem med rygg/axlar/nacke och öron annars och nu blev det såhär pga att jag är såå sjukt envis, haha så störande :) men det går väll över! Avslutade gårdagen med en bra bio och en promenix hem till lillsyrran iallafall, var super mysigt! Gangster Squad var ju jättebra :) gillaren skarpt!
 
 
 
 
Idag har jag skickat iväg en ansökan som sommar vikarie till mora kommun iallafall, var sjukt krångligt för den delen då jag fick lov att sitta och printscreena bit för bit och fixa till i paint då bladen inte gick att spara på datorn. Gud så arg jag var ett tag, men nu är det gjort iallafall. Nu äre tvätta som gäller mellan 16-20, och idag tar jag inte med mig all tvätt på en gång ;) springa ner nu!
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna W ❥

vad bra att bion var bra, tänkte också se den :}

2013-02-06 17:06:42
URL: http://mammahjartat.blogg.se
Postat av: Maddiie

Sv: Tack! :)

2013-02-06 17:18:03
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: Rockabilly Pinup Girl

Ja verkligen, det kunde verkligen inte bli bättre tror ja! Tack gumman :) <3

2013-02-06 18:04:33
URL: http://hotrodgirl.blogg.se
Postat av: Betty Bones

Funderar på att se den, Emma Stone är ju med för fan ;) Var ni förresten ensamma i en biosalong!? :O Lyxigt!

Sv: Haha ja, har fixat dom nu i alla fall

2013-02-06 18:35:03
URL: http://bettybones.blogg.se/
Postat av: elinor

Ja men de går super bra :D

2013-02-06 18:44:25
URL: http://rockabillyrules.blogg.se
Postat av: Betty Bones

Sv: Ah okej, väärt ändå :D

Men jag tyckte trailerna till filmen verkade trista.. Fattade aldrig handlingen. Det fanns två varianter som cirkulerade, den ena var Emma Stone med i och den var glamourös, den andra var en jävla massa action och pangpang, hon var inte med en enda gång. Samma film - olika trailers. Så jag vet inte, haha förstod aldrig riktigt.

2013-02-06 19:37:28
URL: http://bettybones.blogg.se/
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

Mysigt med bio, kanske borde se den filmen med :)
Hoppas de blir bättre med axlarna snart gumman, inte bra att gå och ha ont. Hoppas du kan börja träna igen :)

SV: Asså, ska kolla efter henne på instagram med sen då ^^

Svar: Tack gumman <3 ja gör det :)
Mikaela Bengter

2013-02-07 08:49:14
URL: http://johannasrockabilly.com
Postat av: elinor

Ja eller hur :(
Ja va bra! :D

2013-02-07 09:47:46
URL: http://rockabillyrules.blogg.se
Postat av: Malin

ett tips är att söka på hitta.se (hemtjänst + ort) så kommer massa företag upp så kan du ju bredda vyerna lite :D så gör jag när jag söker jobb.. finns ju massa företag som inte lägger upp eller är privata så de flesta har en mail eller hemsida :) bara ett tips! nu vet jag ju inte om det är just vården du tänkt dig men :D tack så mycket, blev jätte glad! jag försöker iallafall så gott jag kan :D ville också plugga på komvux innan men kom inte ens in -.- haha! bara för att jag inte har betyg o får inte tag i det heller pga att mamma gått bort o inga saker finns kvar heller. men de borde dom ju kunna se förbi tycker man?! hoppas du har en bra dag :) mysigt med bio förresten :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: