Dag 2 - Min familj ♥

Hade glömt listan, men har feber i kroppen och har knappt orkat sitta vid datorn förrns nu. Men bättre sent än aldrig, eller hur?! ;) Nu så!
 
Min mamma heter Lena, jag brukar beskriva henne som liten och tuff då jag tycker att det passar riktigt klockrent in på henne. Hon är född 1956 och är från rättvik. Hennes mamma och pappa (min mormor och morfar) är båda från finland från början, mormor Eufemia och morfar Emil, morfar gick bort år 2011 efter 13 hjärtinfarkter och min mormor är den roligaste, häftigaste mormor jag nånsin kunnat önska mig. Mamma fick diabetes vid 6 års ålder och hamnade i koma, efter det har hon alltid fått sprutor. Hon har två syskon (min moster och min morbror) , Monica och Leif, Mona bor i sthlm och Leif i Mora. Mona har två barn (mina kusiner), Rickard och Jessica. Leif har 3 barn, tvillingarna Pernilla och Angelica och sonen Andreas. Mamma älskar auktioner och hemma har hon inrett med äldre viktorianska möbler och massor av attiraljer! Ser nästan lite slottsliknande ut :) Mamma bor i hus tillsammans med sambon Anders.
 
Pappa heter Per och är från skattungbyn, född 1961. Pappa är snäll och omtänksam, borde dock bry sig lite mer om sig själv. Hans föräldrar (min farmor och min farfar), Alice och Lennart tänker jag väldigt ofta på, jag ser dom som mina änglar. Pappa berättade för mig att jag alltid när jag var liten innan vi skulle åka ifrån farmor så kramade jag henne och talade om för henne att jag älskar henne, att hon alltid blev så glad :). Pappa har ett syskon (min faster Ingegerd) som är 16 år äldre än honom, en sådan otroligt fin och genomsnäll människa. Faster har 3 barn (mina kusiner), Mats, Marita och Micke. :) Pappa älskar att vara ute i naturen, jaga älg och fiska är stora intressen, han gillar även äldre bilar, en gång i tiden ägde han en snygg röd buick, jag fick dock aldrig chansen att åka med i den utanför magen. Pappa bor nu ensam i ett stort hus i skattungbyn.
 
 
Nu till mina syskon, Linda som skulle ha varit min äldsta storasyster dog någon månad gammal. Storasyster Petra är född 1980 och bor här i Mora tillsammans med hennes fästman Dennis och deras två söner Linus och Melvin i ett fint hus. Jag minns när hon och D precis hade träffats, när jag och lillsyrran snappade åt oss kärleksbreven till henne som damp ner i brevlådan och var först att läsa dom :D haha, så gulligt! Jag och Petra har samma mamma, dock inte samma pappa, så vi är väl halvsyskon men jag ser oss som helsyskon ändå :) önskar att det fanns tid till att träffas lite oftare. Petra är en trevlig och omtänksam person. Min lillasyster och jag har både samma mamma och pappa, lillsyrran bor i egen lägenhet här i Mora och är född 1992. Hon är väldigt udda och är väldigt kreativ av sig, älskar att rita/måla, sminka och helt enkelt vara kreativ. Är en väldigt lugn person men har ändå samma sjuka humor som mig. :)
 
♥ Jag älskar min familj mest av allt på denna jord och jag skulle kunna göra precis vad som helst för dom! ♥
 
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 - Min familj
Dag 4 - Jag om 10 år
Dag 5 - Kärlek för mig är
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Min tro
Dag 9 - Mina syskon
Dag 10 - I min handväska
Dag 11 - Den här veckan
Dag 12 - Mina drömmar
Dag 13 - Mitt favoritminne
Dag 14 - Detta ångrar jag
Dag 15 - Detta upprör mig
Dag 16 - Detta får mig att må bra
Dag 17 - Detta får mig att gråta
Dag 18 - Saker som jag älskar
Dag 19 - Mina rädslor
Dag 20 - Min favoritplats
Dag 21 - Detta saknar jag
Dag 22 - Ett barndomsminne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: