Freddy vs Jason

Film kväll med lillsyrran och våra män ♥
 

Torsdag

Halloo :) idag har jag varit på min arbetsträning, lämnat in ett papper till skolan och sen var jag och mamma och hälsade på hemma hos storasyster med familj :) var hur mysigt som helst! Efter det käkade jag med lillsyrran hemma hos henne, var efter det ner på bion och hörde lite om kommande filmer och nu är vi hemma hos mig. Så skönt det kan vara att komma hem ibland, sjukt trött idag! Ikväll blir det bara soffhäng och film :) Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 
 
 
Haha sötaste gosMelvin ♥

Bästa dagen!

Hade en super trevlig dag igår med Maria och hennes lilla Theodore, blev massa prat, bus och så blev jag bjuden på mat :) efter det tog vi en promenix hem till mig, jag och Maria. Poppade popcorn så det flög i köket :D haha!
 
Idag har jag varit ute på min arbetsträning med Louise, kul att ha någon trevlig person att umgås med när man är där ute. Fick skjuts hem av henne runt halv fyra och imorrn ses vi igen :)
 
Så fort jag kom hem idag så fick jag besök av herr Svensson och Memma, super trevligt! Medans dom satt i min soffa och kollade på farmen så gick jag ner till brevlådan en sväng, min kjol från asos hade kommit, en masen och ett kuvert. Tro mig eller ej, men det där kuvertet var det som var absolut mest spännande av allt, så jag slet upp det så fort jag kunde, and guess what? JAG KOM IN PÅ UTBILDNINGEN som jag sökt! Ska plugga på komvux till undersköterska, börjar i mars :) cant wait! Så himla glad nu :)
 
 
Ikväll har jag varit och handlat med mammsen och lillsyrran, nu har jag Lucas här på besök istället :) haha, fullt ös har de vart hela dan! Får se om jag åtminstone orkar ta tag i disken ikväll iallafall! Haha
 
Hoppas ni haft en bra dag!

Leopard

Okej, detta var ju bland det snyggaste jag sett! Om jag någonsin gifter mig gifter jag mig mer än gärna i denna! Vem har sagt att man måste ha en vit klänning liksom? ;)
 
 
 

Måndag

Haft en super mysig dag idag! När lillsyrran åkte iväg till skolan så tog jag tag i hemmet och plockade lite i vardagsrummet. Sen ringde pappa och frågade om jag ville ha mat, en väldigt fin överraskning! :) Blev jätteglad då jag inte alls var beredd på att han skulle komma till Mora, alltid lika mysigt att träffa pappsen :) längtar till helgen då jag och lillsyrran åker dit igen! Innan pappa åkte hem så åkte vi till lillsyrran en sväng och hälsade på lite också. Ikväll har jag träffat Maria en sväng och nu har jag nyss kollat på det okända :) blir till att ta tag i lite mer städning innan jag kryper under täcket ikväll! Tänkte att jag skulle visa er i bilder hur jag bor någon dag :)
 
 
Bilden är från förra sommaren :) saknar mitt röda ibland!
 
 

Mina tatueringar

Just nu kan nog ingen förstå hur grymt sugen jag är på att gadda mig igen! Suget är enormt måste jag säga! Men vet tyvärr inte när det blir av nästa gång, har inte råd än. Så länge tänkte jag göra ett inlägg om dom jag redan har eftersom att jag inte gjort något sånt inlägg på den här bloggen än. Here we go! :)
 
Min allra första tatuering var en stjärna som fick sitta på min högra skuldra, gjordes år 2010 av Magnus på Red Hot Tattoo här i Mora. Kan hända att det blir en coverup på denna någon gång, men så länge jag inte har några idéer får den sitta där och se pluttig ut!
 
 
Min andra tatuering gjordes också år 2010, min mamma pappa tatuering som sitter på vänster höft! Också gjord av Magnus på Red Hot.
 
 
Sommaren 2011 gjorde jag mina svalor, av Magnus på Red Hot Tattoo!
 
 
 
Mina rosor påbörjades den 2a februari 2012 hos Ellen Westholm i Sthlm på Zoi Tattoo och blev klara i Augusti. Denna tatuering är såklart min favorit av alla dessa. ♥ Utav högerarmen blir det iallafall en sleeve!
 
 
 
 
 

Texas Chainsaw 3D

Jag och lillsyrran är så sjukt sugna på att se Texas Chainsaw 3D på bio! Någon som har tänkt samma sak? :)
 

Inspiration ♥

 

Söndagsmys!

Jag och lillsyrran har precis varit på affärn och handlat lite, köpte några nödvändiga varor (nyttiga ofc) och så lite snask att fuska med ikväll efter att ha varit nyttig hela dagen! Nu blire soffmys och gotta här! :)

Sunday

Hej! Blev ingen uppdatering igår då jag kom hem runt halv sju på morgonen efter en rolig fredag kväll/natt! Så igår var det soffhäng för hela slanten. Idag vaknade jag sent (12) och började min söndag med lätt fil, skivad banan och frysta hallon :) riktigt gött måste jag säga! Och så har jag pratat lite med en av mina fina flickor på facebook, fina Mikkis :) en bra början på dagen! Nu sitter jag här hemma i soffan och inväntar lillsyrran som är påväg hit. Blir nog massa film och mys med nagelfix och ansiktsmask ikväll :)
 
 
 
Hoppas ni har en mysig söndag :)

Friday

Hallå allihopa! Har nyss kommit hem igen efter att ha varit och lämnat lite papper, lunchat och shoppat lite med mammsen nere på mora. Jag köpte mig ett par blå byxor med hög midja, två toppar, en eyeliner och en ögonbrynspenna. Hittade även en skitsnygg blus som jag tror jag kommer att köpa när jag får mina pengar, förmodligen till veckan. :)
 
Jag idag dåraaa!
 
 
 
Borde jag köpa blusen ovan? :) Den ska egentligen inte sitta sådär, men jag tyckte den var snyggare så :)

Romeo ♥

 

Mina flickor ♥

Haha, gu så goa ni är flickor! ♥
 

Så fixar jag mitt hår!

Var en liten brutta som undrade hur jag gör när jag fixar mitt hår :) So, here we go!
 
1. Välj ut en tjockare slinga hår och sätt upp resten av håret i en lös tofs
 
2. Spraya hela slingan tills den ser rätt stel ut, spraya mer under än ovanpå.
 
3. Rulla lite hår inåt och spraya, spraya lite till på båda sidor.
 
4. Rulla upp håret med hjälp av händerna och sätt in en hårnål på varje sida.
 
Släpp ur håret, borsta och knyt i en hårsjal eller bandana :)
 
Om någon undrar något är det bara att fråga! :)

Tisdag

Hej på er! Har inte bloggat något idag, men saker och ting har inte varit som det skulle idag. Var på möte imorse sen var jag hem till mamma och sen träffade jag upp lillsyrran"stan" och nu är vi hos henne, varit här hela kvällen. Färgade håret igen igår också, så nu ser det bra mycket bättre ut än vad det gjorde innan iallafall, men är inte klart än och lär inte bli på ett tag.. måste beställa toning först! Ikväll började både jag och lillsyrran töja upp våra öron igen, så nu jäääklar! Galet vad jag saknat detta :) sen ska jag beställa dom där anchor tunnlarna jag bloggade om ;) 
 
Klickade hem detta Iphone skal tidigare ikväll från ebay! :)
 
                                                                          Näe, nu blire en till friday the 13th film innan vi somnar! Natti natt!

Måndag

Hallå! Haft en mysig dag med mammsen, följde med henne till orsa en sväng tidigare, när vi kom till mora igen blev det lite shopping och en fika nere på "stan", tack för idag mamma! ♥. Nu har jag och lillsyrran precis kommit hem till mig igen, mamma skjutsade hit oss. Laxen står i ugnen så snart äre mat! Blir lax i citronsås&dill och grönsaker bredvid. Måste gå till affärn ikväll och köpa mer hårfärg, för detta blev inte vad jag hade hoppats på. Ska även köpa mig en till blondie färg sen för mina slingor och en toning, förmodligen från directions. På så sätt får jag nog den färg jag vill ha :)
 
 
 
 

Checkered.

                                                     Just ja, klickade hem denna från asos ikväll efter att ha sett den på Ronjas blogg och blivit totalkär!
 
 
 

Söndag

Godkväll allihopa! Har haft en fin söndag, vaknade hemma hos pappsen, åt frukost och gjorde oss klara för att åka hem till fina faster på en fika :) är alltid så mysigt att hälsa på hemma hos henne. Där fikade vi och kollade på gamla kort på farmor, farfar och faster (även pappa som liten var med på några kort), såå himla fina foton! Tog kort på några med min mobilkamera.
 
 
 
                                                                                                     Finaste farmor & farfar, mina änglar <3
 
                                                                          Här ser ni faster som håller i pappa :D och på andra bilden faster på balkongen i skattungbyn :)
 
Efter att ha haft en trevlig stund hos faster så tog jag och lillsyrran bussen hem till mora igen. Mamma hämtade upp oss på busstationen så vi fick åka och handla. Åkte till ica maxi och jag köpte mig nya te&kaffe burkar och en kökshandduk som matchar en annan teburk jag har här hemma. :)
 
 
 
                                                                                Ska lätt köpa brödlådan sen också när jag får peningar igen! :D Sjukt fint!
 
 
                                                       Ikväll fick jag och lillsyrran besök av Cliff & Andreas, (Andreas hund var också med, supersöt!) var supertrevligt!
 
 
                                                                                Nu ska jag skölja ur mitt hår! Håller på och experimenterar lite här :D

Nighty Y'all!


Anchor

Någon som förstår varför jag blir sjukt sugen på att töja upp mina öron igen när jag ser dessa? Så galet snygga!

Skattungbyn

Hade ni en bra fredagskväll? Min var helt okej, när vi kom fram till skattungbyn igår så mötte vi upp pappa vid affärn, var in och handlade lite, jag köpte lösgodis och cola zero (klart man måste få fuska ibland), köpte även med mig frysta grönsaker då jag vill ha det till maten. Vi tillbringade våran fredag kväll med att sitta i köket och mysa med gottgott, lite musik och prat. När pappsen gick och lade sig så kollade jag och lillsyrran på en till friday the 13th film innan vi skulle sova. Jag var väldigt orolig inatt och kunde knappt sova, hela kroppen kändes jätte konstig. Vid tjugo över 6 imorse vaknade jag igen och mådde ännu sämre, slutade med att jag gick ner för att spy. Sjukt konstigt, mådde dock bättre efteråt och kunde gå upp och sova igen efter att knappt ha fått sova på hela natten.
 
Vet inte vad det blir idag, väldigt lugnt iallafall. Hade velat ut med lillsyrran och sparken men jag är fortfarande förkyld och lillsyrran börjar också känna sig dålig, så det blir nog inget sånt idag. Väldigt mysigt att vara här är det iallafall :)
 
 
                                                                                                                      Utsikt från pappas balkong :)

Thank god it's friday!

Hej! Har precis gjort mig klar för att ta bussen med lillsyrran hem till pappa i skattungbyn, vi blir där över helgen. And guess what?! Jag tar nätet med mig ;) så jag ska läsa era bloggar och svara på kommentarerna sen :)
 
Lär springa nu! Så länge slänger jag in en bild på dagens M! Höööres :)
 
 
 

Protein Shakes

Vi har nyss varit på willys och handlat, jag handlade mat för 350kr! Bara massa nyttigt då, och så fick 3 hårfärger följa med mig hem också, ska bli kul att experimentera lite med håret efter att ha låtit det vila nästan ett halvår. :)
 
Nu sitter vi iallafall i soffan hemma hos mig med en varsin protein shake i handen och ska strax påbörja vårat friday the 13th maraton då lillsyrran tagit med sig sin box hit :) vet dock inte om det blir något maraton som vi tänkt oss då klockan tickar, men det märks la :)
 
 
För er som vill veta vad dom innehåller;
 
Lätt mjölk
Banan
Frysta jordgubbar
One Whey jordgubb vit choklad
 
 
Suuupergott! :)
 
 

Torsdag

Nu äntligen har jag skaffat mig en ny blogg! Ett stort TACK till snygg Hanna som hjälpt mig med en helt ny och supersnygg design :)
 
Jag har gått och blivit sjuk igen, förkyld, jag var ju nyss det? Såå typiskt! Men det hade ju kunnat vara så mycket värre, så jag är glad ändå :) min lillasyster kommer hit snart, då ska vi ta oss en promenad till willys så att jag får handla lite och sen ska vi ha friday the 13th maraton :D blir nog supermysigt!
 
En sak jag inte berättat på bloggen eller för så många andra (fast antar att alla redan vet och säkert hört en massa sjuka rykten) är att jag och M har gjort slut. Vi har båda känt en längre period att det inte alls var rätt, visst är det väll lite jobbigt då vi varit tillsammans i 3 år, men vi känner nog ändå båda två att det är det här som var det rätta bara. Vi gjorde iallafall slut som kompisar, har smsat varandra såhär efteråt bara för att fråga hur det är och så. Så det känns bra ändå! Min katt Eddie är ju kvar hos M än så länge men han ska få flytta hem till pappa i skattungbyn så fort vi har kastrerat honom. :)